Kisahus

Runt Linnékullen ligger området som i folkmun kallas ”Kisahus”. Det är vårt äldsta bostadsområde och är vackert beläget med utsikt över olika delar av Kisa samhälle. Området består av fem flerfamiljshus och fyra parhus. I anslutning till området finns både garage och ett antal parkeringsplatser både med och utan el.

De fyra flerfamiljshusen på Linnégatan 7-13 totalrenoverades under 1990-talet. På senare år har flertalet av badrummen byggts om ytterligare en gång till modern standard. Samtliga balkonger i området är inglasade. I husen på Linnégatan 11 & 13 finns det hiss som underlättar tillgängligheten.

På Floragatan 1 ligger områdets femte flerfamiljshus. Huset har genomgått en omfattande renovering som färdigställdes 2021. Här erbjuder vi moderna lägenheter med öppen planlösning och inglasade balkonger. Samtliga lägenheter har egen tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin.

Parhusen på Drottninggatan 4-6 och Floragatan 3-5 stod klara runt årsskiftet 2018/2019. De åtta lägenheterna är byggda på tomter där det förr stod flerfamiljshus som revs för ett antal år sedan. Samtliga åtta lägenheter har eget garage och en stor inglasad uteplats. Till varje lägenhet hör dessutom en gräsmatta som man som hyresgäst sköter själv. Här bor man i ett modernt villaliknade boende med hyresrättens alla fördelar.