Vem kontaktar jag om det uppstår fel i min lägenhet på kvällar eller helger?

 

Om du behöver komma i kontakt med någon om eventuella problem i din lägenhet så kontakta i första hand vår felanmälan, läs mer här!
Skulle något allvarligt fel uppstå utanför vår ordinarie arbetstid så kan du istället ringa till vår jour. Telefonnummer till jouren är 070-710 78 36. Observera att telefonen endast är bemannad när Kindahus kontor är stängt.

Jouren ansvarar för att försöka lösa allvarliga problem i boendet som uppstår utanför ordinarie arbetstid. Den som har jouren ansvarar för hela vårt bestånd av lägenheter i Kisa och Rimforsa. Observera att jouren därför enbart har möjlighet att försöka lösa allvarligare problem som inte kan vänta till nästkommande vardag.
Exempel på sådana problem är totalt avloppsstopp eller allvarligare elfel. Naturligtvis är det ibland svårt att avgöra vad som räknas som ”allvarligare fel” och om du är osäker kan du självklart ringa till jouren och rådgöra per telefon med denne

Om du ringer jouren och begär att de ska komma och hjälpa dig även om felet inte bedöms som allvarligt kommer du att få en faktura på kostnaden för jourutryckningen. Detsamma gäller om jourutryckningen behövs p.g.a. oaktsamhet från din sida.

Observera att jouren inte låser upp lägenheter eller andra utrymmen p.g.a. borttappade nycklar. Se ytterligare info om detta här.

 

 


Behöver du kontakta jouren?
Telefon: 070-710 78 36
OBS! Telefonen är ej bemannad under våra ordinarie öppettider!