Jobba hos oss

 

 

Är Du vår nya Fastighetsskötare med inriktning på reparationer?

Stiftelsen Kindahus är det kommunala bostadsbolaget i Kinda kommun som äger och förvaltar ca 930 hyreslägenheter och ca 70 lokaler i Kisa och Rimforsa. Vi har en stabil ekonomi som ger bra förutsättning för framåtriktade aktiviteter och utveckling i en spännande miljö som präglas av framtidstro.

Vår affärsidé är att erbjuda och utveckla ett varierat utbud av attraktiva bostäder. Vi skapar förutsättningar för ett tryggt och bekvämt boende i Kinda med god livskvalitet för livets olika skeden.

 

Vill du bli en del av vårt härliga gäng? 

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Hantera felanmälningar (ta emot, utföra, följa upp, beställa) med en vilja och ambition att ligga steget före kunden för att minska antalet felanmälningar.
Beställning av varor, service av externa partners enligt ramavtal. 
Reparationer av ex. vitvaror, lås, blandare och wc.
Montering av ex. badrumsskåp, hatthyllor och gardinbeslag.
Rensning av avlopp.
Byten av vitvaror (spis, tvättmaskin, kyl och frys mm).
Rondering i fastigheterna.
Kontakt med och information till hyresgäster, entreprenörer.
Du kommer ingå i Kindahus Fastighetsgrupp och utgår från Kindahus kontor i Kisa.
                                                                                     

Egenskaper och kvalifikationer

För att trivas och lyckas i denna roll ser vi att du som person är lösningsorienterad och intresserad av att möta kunden. Du drivs av att leverera resultat och att arbeta strukturerat och metodiskt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och det är meriterande om du har utbildning/erfarenhet inom fastighets- eller byggbranschen och har en grundläggande kännedom inom el, vvs och ventilation. Då vi påbörjat vår digitaliseringsresa är det en fördel om du har erfarenhet av Momentum eller liknande fastighetssystem.

Du är en händig person med stor social kompetens och har ett trevligt bemötande, (du kommer att arbeta i en miljö där du befinner dig i våra hyresgästers hem).

Du planerar och organiserar ditt arbete på ett effektivt sätt och håller tidsramar.

Vi jobbar med ett långsiktigt perspektiv och det är därför viktigt att du har ett hållbart tänk i både stort och smått. Du har ett stort fokus på hur du tillsammans med dina kollegor kan skapa värde och kvalitet, både för hyresgästerna och utvecklingen av det gemensamma fastighetsbeståndet.

För att kunna ta dig runt på våra områden är B-körkort ett krav. Du ska behärska och kunna kommunicera väl i tal och skrift på svenska och vi ser gärna att du har kunskaper även i andra språk. Du har god förmåga att navigera i olika system och digitala informationskanaler.

Då vi är en liten grupp som jobbar nära varandra kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper. ”Kindahus med omtanke” ska kännas i företagets alla delar.

 

Det här erbjuder vi Dig!

Här får du ett varierande och inspirerande arbete som innefattar framför allt praktiskt men även visst administrativt arbete. Vi är en arbetsplats där man hjälper varandra vilket innebär att man ibland får vara beredd på att rycka in för att lösa en situation som kanske ligger lite utanför ens ordinarie arbetsområde. Detta skapar omväxling i vardagen och gör jobbet spännande och utvecklande.

Arbetsmiljö och trivsel är viktiga frågor för Kindahus som arbetsgivare. Vi erbjuder bland annat våra anställda friskvårdsbidrag samt andra hälso- och trivselfrämjande gemensamma aktiviteter.

Vi har en närvarande ledning som inbjuder till delaktighet och som uppmuntrar till nytänkande.

 

Låter det intressant?

Frågor om tjänsten besvaras av vår VD Kajsa Claesson, tel. 0494-792 52

Välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev snarast. Ansökan mailas till kajsa.claesson@kindahus.se 

Vänligen observera att tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut så skicka in din ansökan så snart som möjligt!

 


Vill du veta mer om tjänsten?
Kontakta Kajsa Claesson
Telefon: 0494-792 52
E-post: kajsa.claesson@kindahus.se